Pitkien lakimiestyöaikojen todellisuuden ymmärtäminen (2024)

On yleisesti tiedossa, että asianajajan työajat ovat pitkiä ja uuvuttavia.Asianajajille kokopäiväinen rooli tarkoittaa harvoin yhdeksästä viiteen:Yhdysvaltain työtilastotoimisto, Suurin osa lakimiehistä työskentelee kokopäiväisesti, ja monet ovat yli 40 tuntia viikossa-etenkin yksityinen käytäntö ja suurten asianajajien.

Jos tarkastelemmeTyypillinen urapolkuLakimiesten on selvää, miksi lakimiehet työskentelevät niin paljon.Tehtävää on niin paljon - täyttämällä laskuttavia tuntivaatimuksia, asiakkaiden hallintaa, oikeuteen menemistä ja tapauksen prep: n päällä.Työmäärän mukana tulee paljon paineita vaikeaksi sen pitkillä työaikoilla kaiken tekemiseksi.

Mutta on valtava ongelma yksinkertaisesti hyväksymällä, että asianajajan työajat ovat välttämättömästi poikkeuksellisen pitkiä ja vaativia.Lakimiehen ylikuormituksen normalisointi polttaa teollisuutta, joka kärsiiloppuun palaminen, liiallinen stressi,päihteiden väärinkäyttöjamielenterveysongelmia jayleinen hyvinvoinnin puute.

Tässä blogiviestissä tutkimme kuinka monta tuntia lakimiehet toimivat ja miksi.Keskustelemme myös asianajajien johdonmukaisen ylikuormituksen terveysvaikutuksista.Tärkeintä on, että tutkimme tapoja hallita ja tasapainottaa asianajajan työaikaa.

Kuinka monta tuntia lakimiehet toimivat?

Understanding the Reality of Long Lawyer Working Hours (1)

Useimmat lakimiehet työskentelevät yli 40 tuntia viikossa.Ei ole harvinaista, että lakimiehet (etenkin suuret lakimiehet) työskentelevät80 tuntiajoka viikko.KeskimäärinVuoden 2018 lailliset trendit -raportti, kokopäiväiset lakimiehet työskentelevät 49,6 tuntia viikossa.Merkittävää on, että 75% lakimiehistä ilmoittaa usein tai aina työskentelevän säännöllisen työajan ulkopuolella, ja 39% sanoo, että tämä vaikuttaa negatiivisesti heidän henkilökohtaiseen elämäänsä.

Mistä johtuu eri lakimiesten työtuntien vaihtelu? Lukuisat tekijät – yrityksen koosta, toimialueesta maantieteelliseen sijaintiin – vaikuttavat asianajajan työaikaan.

Esimerkiksi Manhattanin suuren lakiasiaintoimiston yritysasianajajan tunti-odotukset ovat todennäköisesti korkeammat kuin Ithacan keskikokoisessa yrityksessä olevien perhelakimiesten odotukset.Mukaan2020 Legal Trends -raportti, keskimäärin tuntitaso näillä harjoittelualueilla on vastaavasti 330 dollaria ja 265 dollaria.Vaikka yritysasianajaja voi vetää korkeamman taloudellisen korvauksen kuin perheen lakimies), suurkaupungin yritysasianajajan on kohdattava laskutettavien tunnin minimien ja päivystysvaatimusten kanssa-mikä tarkoittaa enemmän työaikaa.

Miksi lakimiehet työskentelevät niin monta pitkää tuntia?

Mikä ajaa kokopäiväisiä lakimiehiä työskentelemään tyypillisen 40 tunnin viikon jälkeen?Vastaus on kerrostettu, mutta yleisiin syihin sisältyy:

  • Laskutettavat tuntivaatimukset. Kun asianajotoimistoilla on vähimmäislaskutettava työtuntivaatimus, asianajajien on työskenneltävä vähimmäistuntien määrä laskutettavassa asiakastyössä. Kun nämä laskutettavat tunnit yhdistetään tunteihin, jotka kuluvat ei-laskutettaviin (mutta silti välttämättömiin) tehtäviin, kuten asiakkaiden vastaanottamiseen, tutkimukseen, matkustamiseen ja viestintään, on vaikea tehdä kaikkea normaalin työpäivän sisällä.
  • Tarttuva sykli.Tämä taistelu ei ole rajoitettu pelkästään asianajajille yrityksillä, joilla on laskutettavia tuntien vaatimuksia.Suurin osa lakimiehistä - 77%,Vuoden 2018 lailliset trendit -raportti—Työvä säännöllinen työaikojen jälkeen saadaksesi kiinni työstä, jota ei saatu päätökseen päivän aikana.
  • Asiakaspalvelu.Asiakkaat ovat etusijalla, ja se voi vaikuttaa lakimiehen työaikoihin.ErityisestiVuoden 2018 lailliset trendit -raporttitoteaa, että 51% asianajajista työskentelee työajan ulkopuolella ollakseen asiakkaiden käytettävissä.

Ovatko pitkät asianajajan työpäivät haitallisia terveydelle?

Understanding the Reality of Long Lawyer Working Hours (2)

Syistä riippumatta ylivoimaisten tuntien työskenteleminen ei ole kestävä käytäntö monille ihmisille.Myös pitkäaikaisen ylikuormituksen mukana olevat paineet ja uupumukset voivat vaikuttaaLakimiesten urapolutja terveyttä.

Joitakin yleisimpiä terveyskysymyksiä, joita uuvuttavien asianajajien tunteja ruokkivat, ovat:

  1. Asianajaja.Asianajajaon enemmän kuin vain väsynyt: kuten Stressi- ja joustavuusinstituutin Paula Davis-Laack selittäätämä jaksoClio'sPäivittäiset asiatpodcast, burnout on "kroonisen työstressin ilmentymä". Työskentelemällä liiallisia tunteja stressaavassa ympäristössä lakimiehet kuluttavat energiavarastojaan ja heistä tulee erittäin alttiita burnoutille.
  2. Riippuvuus ja päihteiden käyttöongelmat.OngelmallinenAlkoholin käyttöhäiriöitä esiintyy korkeammalla hinnalla asianajajien kanssakuin muiden ammattien kanssaVuoden 2016 tutkimusHazelden Betty Ford Foundation ja American Bar Association Commission on Lawyer Assistance Programs ovat havainneet, että 21 % lisensoiduista, palkatuista asianajajista on alkoholiongelmaisia.
  3. Mielenterveysongelmat.Asianajaja ahdistus, masennus jaMielenterveysongelmat ovat yleisiälaillisessa teollisuudessa.Hazelden Betty Ford Foundation -tutkimushavaitsi, että 28% lisensoiduista, palkattuista asianajajista kärsii masennuksesta ja 19% käsittelee ahdistuksen oireita.

Kuinka palauttaa työ-elämäsi tasapaino lakimiehenä

On mahdollista tasapainottaa asianajajan työajan vaatimukset hyvinvoinnilla, mutta se vaatii vaivaa.Tässä on joitain keskeisiä tapoja, joilla voit huolehtia terveydestäsi ja lieventää lakimiesten pitkän työajan vaikutusta.

Pidä huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi

  • Syödä hyvin.Työskentely niin kovaa, että unohdat syödä – tai syö epäterveellistä, prosessoitua ruokaa – ei tee työn ja yksityiselämän tasapainoa millään tavalla. Sen sijaan tue tuottavuuttasi työtuntien aikana välttämällä liiallista kofeiinia ja alkoholia ja syömällä säännöllisesti terveellisiä aterioita.
  • Pysy fyysisesti aktiivisena.Kehosi siirtäminen fyysisesti on tärkeä tekijä, kun kyse onasianajajaja auttaahallita ahdistusta.
  • Priorisoi seisokit ja vapaa -aika.Lepo on kriittistä palamisen pitämiseksi loitolla jaUnen puute vaikuttaa negatiivisesti terveyteen.Mutta lepo on usein ensimmäinen asia, kun työskentelet pitkiä aikoja.Tämän lieventämiseksi joudut ehkä ajoittamaan seisokkeja ja pyrkimään yhteisiä pyrkimyksiä priorisoimaan lepoa.
  • Aseta rajat.Tunne rajasi, ilmaise ne ja seiso niiden puolella. Se voi olla haastavaa, mutta oppiminen sanomaan ei tarvittaessa voi parantaa työn ja yksityiselämän tasapainoa. Kuuntele tämä jakso saadaksesi lisätietoja rajojen asettamisen tärkeydestä lakimiehillePäivittäiset asiat mestari sertifioidun valmentajan Terry Demeon kanssa.
  • Harjoittele tietoisuutta.Kuten asianajaja ja kirjailija Jeena Cho selittääDaily Matters podcastMindfulness ja meditaatio voivat olla tehokkaita työkaluja asianajajien henkisen hyvinvoinnin tukemiseen. Jos tarvitset apua mindfulnessin hyödyntämisessä, voit myös käyttää teknologiaa apuna monien kanssasovelluksia saatavillaauttaa sinua hallitsemaan stressiä ja estämään palamisen.
  • Ylläpitää sosiaalisia yhteyksiä.Kun olet urallasi hyperkeskeinen, voi olla helppo antaa sosiaalisten yhteyksien liukastua halkeamien läpi.Nämä yhteydet ovat kuitenkin välttämättömiä sinulleyleinen terveys ja hyvinvointi.

Lue lisää asianajajien hyvinvoinnista ja mielenterveydestä asiantuntijoilta, kuten Paula Davis-Laack, The Stress & Resilience Instituten perustaja ja toimitusjohtaja ja Jeena Cho, The Resilient Lawyerin mindfulness-kouluttaja, jaksossaPäivittäiset asiat podcast.

Strategiat tasapainon luomiseksi työssäsi ja elämässäsi

On myös vaiheita, jotka voit tehdä palauttaaksesi - tai luoda -Tasapaino työssäsi ja elämässäsi-

  • Etsiä työtä merkityksellä. Pitkät työpäivät voivat olla stressaavia. Mutta jos teet työtä, josta välität ja pidät mielekkäänä, se voi tuntua vähemmän verotukselta.
  • Delegoida.Arvioi päivittäiset tehtävät rehellisellä silmällä - teetkö tehtäviä, joita joku muu voisi tehdä?Riippumatta siitä, onko kyse työn siirtämisestä hallinnolliselle henkilöstölle, muille asianajajille tai ulkoistamistyölle, jos pystyt eettisesti ja turvallisesti delegoida joitain tehtäviä, jotka voivat vapauttaa tunteja päivälläsi.
  • Työskennellä viisaammin.Teknologian käyttäminen hallinnollisten ja laskemattomien tehtävien virtaviivaistamiseen ja automatisointiin vähentävät asianajajan työaikaa samalla kun saavat samat (tai vielä paremmat) työtulokset.Seurantaaika reaaliajassa käyttämällä ohjelmistoja kutenClio Managen laillinen ajan ja kulujen seurantaohjelmisto, esimerkiksi,säästää aikaa työssätekemällä päivittäiset prosessit tehokkaampia.Katso tämän verkkoseminaarin ohjeita tämän saavuttamisestaKuinka laskuttaa ylimääräistä kahdeksan tuntia viikossa.
  • Tee omat tunnit.Jos et löydä tasapainoa missä olet, kannattaa ehkä harkita vaihtoehtoisia tapoja rakentaa oma visio työ- ja perhe-elämän tasapainosta, esimerkiksioman lakitoimiston perustaminen.

Askel kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää lakimiehenä

Understanding the Reality of Long Lawyer Working Hours (3)

Päivässä on niin monta tuntia, ja asianajajan työajat yleensä vievät suurimman osan niistä.Lakisääteteollisuudessa vallitsevat tekijät, kuten laskutettavissa olevat tuntien vaatimukset ja raskaat tapaukset, tekevät pitkistä asianajajista.Tämän vuoksi lakimiehillä on taipumus työskennellä säännöllisesti yli 40 tuntia viikossa, mikä voi tarkoittaa stressiä, tasapainon puutetta ja palamista.Ymmärrä pitkän asianajajan työajan syyt ja ryhtyä toimiin niiden lieventämiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi.Tällä tavalla voit asettaa itsesi onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään asianajajana.

Kuinka monta tuntia viikossa lakimiehet työskentelevät?

Lakimiehillä on taipumus työskennellä säännöllisesti yli 40 tuntia viikossa Clion kanssaVuoden 2018 lailliset asiakassuuntaukset -raporttiKokopäiväisten lakimiesten löytäminen työskentelee keskimäärin 49,6 tuntia viikossa.Tämä vaihtelee useiden tekijöiden, mukaan lukien yrityksen koko, harjoittelualue ja maantieteellinen sijainti.

Työskentelevätkö lakimiehet pitkiä aikoja?

Lakimiehet tunnetaan työskentelevänsä pitkiä ja usein uuvuttavia tunteja, ja useimmat lakimiehet työskentelevät yli 40 tuntia viikossa.Clion mukaan2018 Lakiasiakastrendiraportti, 75% lakimiehistä ilmoittaa usein tai aina työskentelevän säännöllisen työajan ulkopuolella.

Julkaisimme tämän blogiviestin toukokuussa 2021.Viimeksi päivitetty:.

Luokiteltu:Liiketoimintaa

Pitkien lakimiestyöaikojen todellisuuden ymmärtäminen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6113

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.