5 parasta naisten kävelykenkiä – elokuu 2023 – parhaat arvostelut (2023)

Vaikka mikä tahansa kenkäpari vie sinut pisteestä A pisteeseen B, jotkin parit ovat suotuisampia pitkittyneelle kävelylle kuin toiset. Esimerkiksi mekkokengät ja -saappaat houkuttelevat hillitysti, mutta useimmat ovat epämukavia pitkien matkojen kävelyn jälkeen. Sen sijaan ihmiset käyttävät usein kävelykenkiä nauttiakseen mukavammista kävelyretkistä.

Naisten kävelykenkien ostaminen on kuitenkin enemmän kuin mukavimman parin löytäminen. Niiden tulee tarjota tukea ja iskunvaimennusta oikean suuntauksen ylläpitämiseksi, väsymyksen vähentämiseksi ja jalkojen suojaamiseksi, erityisesti käveltäessä kovilla pinnoilla, kuten jalkakäytävällä. On syytä huomata, että joissakin tyyleissä on kohdennettu tuki holvikaarien ja kantapään ympärille, kun taas toisissa on irrotettavat pohjalliset, jotka voidaan korvata mukautetuilla ortotioilla.

Ihanteellisten naisten kävelykenkien löytäminen vaatii vähän tutkimusta, ja sen jälkeen ole valmis kokeilemaan useita tyylejä. Jos et osaa päättää, mikä kävelykenkäpari on paras – usein silloin, kun sopivia pareja löytyy useampia – on tavallista ostaa useampi kuin yksi.

5 parasta naisten kävelykenkiä – elokuu 2023 – parhaat arvostelut (1) 5 parasta naisten kävelykenkiä – elokuu 2023 – parhaat arvostelut (2)

Kävelykengät on hyvä riisua ennen sisälle menoa, sillä ne voivat jäljittää likaa ja roskia sisälle. Jos mahdollista, säilytä niitä kenkätarjottimella lattian sijaan.

Kuinka valita naisten kävelykengät

Kävelykenkien mitoitus

Useimmat naisten kävelykengät ovat saatavilla puoli- ja täysikokoisina 5–12. Vain tietyt merkit – mukaan lukien New Balance, Puma ja Rykä – tarjoavat leveitä ja laajennettuja kokoja. Vielä harvemmat merkit tarjoavat kapeita leveyksiä, joista tunnetuin on Easy Spirit.

Vaikka useat naisten kävelykenkimerkit ovat kooltaan oikeita, jotkut tyylit sopivat sinulle paremmin kuin toiset. Tietyissä kävelykengissä on esimerkiksi kapeat leikkaukset, epätavallisen leveät kärjet tai liian tilavat kantapäät. Tämän seurauksena on tavallista, että käyttäjät kokeilevat muutamaa paria. Jos mahdollista, pukeudu mieleisesisukattai mukautettuapohjallisetlöytääksesi realistisimman istuvuuden.

(Video) Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS

Nauhat vs. slip-on kävelykengät

Naisten kävelykengät voidaan jakaa kahteen luokkaan - nauhoitettuihin ja slip-on. Jotkut käyttäjistä ovat osittaisia ​​jompaankumpaan tyyliin, kun taas toiset sijoittavat molempiin soveltuakseen erilaisiin kävelyyn liittyviin aktiviteetteihin.

Nauhalliset kävelykengät voivat tarjota paremman istuvuuden niiden säädettävyyden vuoksi, mutta joidenkin käyttäjien on vaikea tai tylsä ​​sitoa ja irrottaa niitä. Joillakin näistä tyyleistä on perinteinen ulkonäkö muiden urheilujalkineiden kanssa, kun taas toisista puuttuu urheilullinen estetiikka ja niiden muotoilu on kookkaampi.

Slip-on kävelykengät sen sijaan tarjoavat helpon pukemisen ja riisumisen. Kuitenkin, koska niistä puuttuu säädettäviä ominaisuuksia, kuten nauhoja tai koukkusilmukkakiinnitystä, joidenkin mielestä ne tarjoavat huonomman istuvuuden. Slip-on-mallit on myös valmistettu joustavista materiaaleista, joten ne ovat alttiita hikoilemaan ja menettämään muotoaan ajan myötä.

Irrotettavat vs. kiinnitetyt pohjalliset

Naisten kävelykengissä voi olla irrotettavat tai kiinnitetyt pohjalliset. Monet urheilujalkinemerkit ovat siirtyneet irrotettaviin pohjallisiin, jotta käyttäjät voivat lisätä omia pehmusteitapohjallisettai ortoosia.

Muihin kävelykenkiin on kiinnitetty pohjalliset, mukaan lukien monissa tyyleissä muotoiltu tai muistivaahtopohjallinen. Pohjallisten tai ortoosien sijoittaminen näiden mallien sisään voi luoda tilaa vievän ja epämukavan istuvuuden.

Monet ihmiset käsittelevät kävelykenkiään vettä hylkivillä suihkeilla pitääkseen tahrat ja kosteuden loitolla.

HENKILÖSTÖ

Parhaat arvostelut

Kävelykengän ominaisuudet

Materiaalit

Naisten kävelykengät on valmistettu monista samoista materiaaleista, joita käytetään muissa urheilujalkineissa. Tämä sisältää luonnonmateriaaleja, kuten nahkaa, sekä synteettisiä materiaaleja, mukaan lukien verkko, polyesteri, nailon, neopreeni ja elastaani.

(Video) MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI

Nahkaiset kävelykengät ovat kestäviä, suojaavia ja yleensä pitävät kosteuden poissa paremmin kuin useimmat synteettiset materiaalit. Vaikka nahkaiset mallit vaativat "sisäänmurto-ajan" erityisesti jalkaterässä, ne tarjoavat lopulta mukavan ja joustavan istuvuuden. Ne on myös helpompi pitää puhtaana, koska niitä on paljonnahan hoitoontuotteita markkinoilla.

Synteettiset kävelykengät on otettu hyvin vastaan ​​kevyestä rakenteestaan. Useimmissa on erittäin joustava malli, joka antaa jalan liikkua vapaasti, ja useissa on hengittävät paneelit, jotka edistävät ilmanvirtausta pitämään jalat viileinä ja kuivina. Niiden laatu on kuitenkin yleensä osuma-or-miss.

Mukavuusominaisuudet

Naisten kävelykenkien yleisimmät mukavuusominaisuudet tekevät niistä mukavampia kuin tavalliset urheilukengät.

  • Pehmustetut kielekkeet ja kantapään kauluksetminimoi kitkaa, mikä puolestaan ​​voi vähentää rakkuloiden esiintymistä.
  • Muistivaahtomuovipohjallisetovat pehmeitä ja homehtuvia jalkaan, vaimentavat iskuja ja estävät jalkojen väsymistä.
  • Saumattomat vuorauksetvähentää kitkaa kävelykenkien sisällä, ja voit käyttää joitain tyylejä mukavasti ilman sukkia.
  • Elastiset yksityiskohdat, joka nähdään usein slip-on kävelykengissä, tekee näistä kengistä helppo pukea ja riisua. Ne myös venyvät jalkasi mukaiseksi.

Tukiominaisuudet

Useimmissa naisten kävelykengissä on tukevia ominaisuuksia, jotka edistävät jalkojen oikeaa linjausta kävellessäsi tai seistessäsi. Joissakin on muotoiltu pohjallinen, joka tarjoaa kohdistetun tuen jalan pallolle, kaarelle ja kantapäälle. Toisissa on responsiivinen pehmustus koko välipohjassa. Toiset taas on suunniteltu erityisesti tukemaan ihmisiä, joilla on jalkapohjan fasciitis ja kantapään kannu.

Traction-ulkopohjat

Monissa naisten kävelykengissä on erittäin pitävät ulkopohjat, jotka parantavat pitoa erityisesti märällä tai epätasaisella maastolla. Nämä ulkopohjat tarjoavat korkean vastustuskyvyn ja hyvin määritellyt kulutuspinnat ja urakuviot, joista monet muistuttavat renkaita. Vastustuskyvyn vuoksi kävelykenkiä ei kuitenkaan suositella toimintoihin, jotka vaativat liukumista, vääntöä tai kääntymistä, kuten tanssi-fitness- tai potkunyrkkeilytunnit.

5 parasta naisten kävelykenkiä – elokuu 2023 – parhaat arvostelut (3) 5 parasta naisten kävelykenkiä – elokuu 2023 – parhaat arvostelut (4)

TIESITKÖ?

Synteettisistä materiaaleista, kuten verkosta ja polyesterista, valmistetut kävelykengät voidaan puhdistaa pistepuhdistamalla miedon tiskisaippuan ja haalean veden seoksella.

(Video) Lyhytelokuva:Uusi oppilas Eero

HENKILÖSTÖ

Parhaat arvostelut

Kävelykenkien tarvikkeet

Laadukkaat sukat:Puma naisten juoksusukat
Hyvät urheilusukat estävät jalkojasi särkymästä pitkillä kävelylenkeillä. Nämä Puma-sukat ovat hengittäviä ja mukavia, ja käyttäjät sanovat, että ne sopivat tuntikausien kävelyyn.

Pohjalliset:Powerstep Pinnacle Arch -tukipohjalliset
Pohjalliset antavat jaloille enemmän tukea ja pehmustetta. Nämä Powerstepin pohjalliset sopivat erinomaisesti kaikkiin jalkojen ongelmiin – jotkut käyttäjät sanovat, että ne ovat jopa parempia kuin mukautetut ortoosit.

Fitness tracker:Fitbit Charge 5
Jos haluat seurata edistymistäsi, harkitse sijoittamista kuntomittariin. Fitbitin Charge 5 on vedenkestävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos kävellessäsi alkaa sataa, ja se tarjoaa jopa stressinhallintaa ja kehittyneitä sydänmittareita.

Heijastinliivi:Flectson heijastava liivi
Jos kävelet hämärässä, etenkin jalkakäytävillä tai teillä, heijastinliivi voi parantaa näkyvyyttäsi kuljettajien silmissä. Tämä liivi on suunniteltu treenivaatteeksi, joten se ei ole vain kevyt, vaan siinä on vetoketjullinen sisätasku älypuhelimellesi ja avaimille.

Hinnoittelu

Naisten kävelykengät vaihtelevat 30 dollarista 200 dollariin. Hinta riippuu sekä tuotenimestä että kuinka hyvin ne on valmistettu.

Edullinen:Edulliset kävelykengät ovat 60 dollaria ja alle. Näitä ovat kevyet mallit, jotka tarjoavat kohtuullista tukea ja pehmustetta. Ne eivät ehkä ole yhtä kestäviä kuin kalliimmat kävelykengät.

Keskiluokka:Kävelykengät 70–130 dollarin välillä sisältävät tyylejä, jotka on suunniteltu kävelyyn ja vähävaikutteiseen harjoitteluun. Ne on valmistettu kestävästi, ja niissä on yleensä parempi pohjallinen tuki ja ulkopohjarakenne.

(Video) Lonely (short version)

Kallis:Kalleimmat kävelykengät maksavat jopa 200 dollaria. Useimmat tämän hintaluokan tyyleistä ovat korkealaatuisten urheilujalkineiden valmistamia, ja niissä on ominaisuuksia, kuten korkealaatuinen tuki tai patentoidut materiaalit.

Saavuttaakseen kävelykenkiensä mukautetun istuvuuden monet käyttäjät kokeilevat erilaisia ​​nauhoitustyylejä.

HENKILÖSTÖ

Parhaat arvostelut

Kävelykenkien vinkkejä

  • Sijoita kävelykenkiin matkoilla.Ottaen huomioon, kuinka paljon kävelevät matkustavat, kävelykengät nousevat mukavimmaksi ja tukevimmaksi jalkinevaihtoehdoksi.
  • Osta useampi kuin yksi pari.Kävelykenkiään rakastavat käyttäjät ostavat usein useita pareja, joten heillä on aina varaosia, kun on aika vaihtaa.
  • Valitse vuodenajan mukaisia ​​tyylejä.On tavallista, että käyttäjät valitsevat lämpiminä kuukausina hengittäviä kävelykenkiä – verkkopaneeleilla varustetut mallit. Kylmempinä kuukausina nahkamallit, joissa on paksumpi vuori, ovat suositumpia.

5 parasta naisten kävelykenkiä – elokuu 2023 – parhaat arvostelut (5) 5 parasta naisten kävelykenkiä – elokuu 2023 – parhaat arvostelut (6)

Ihmiset, jotka haluavat enemmän nilkkatukea kävelykenkiin, voivat valita nilkan peittävän keskiosan.

FAQ

K. Kuinka kauan naisten kävelykengät kestävät?

A.Se riippuu siitä, kuinka usein niitä käytetään ja minkä tyyppisellä maaperällä kävelet. Naisten päivittäin käytetyt kävelykengät kuluvat yleensä parin vuoden kuluttua tai aikaisemmin, kun taas satunnaisesti käytetyt voivat kestää lähempänä kolmea vuotta. Jalkakäytävällä ja betonilla on taipumus repiä ulkopohjat ja aiheuttaa ennenaikaista kulumista, joten jos kävelet tällä pinnalla, voit vaihtaa kävelykengät useammin.

K. Mitkä ovat parhaat värit naisten kävelykenkiin?

A.Se on suurelta osin henkilökohtainen mieltymys, vaikka jotkut käyttäjät ovatkin yksivärisiä, jotka sopivat helposti yhteen asujen ja urheiluvaatteiden kanssa. Suosittuja värejä ovat musta, valkoinen, tan ja harmaa. Muut käyttäjät pitävät kirkkaammista väreistä ja kuvioista, jotka lisäävät näkyvyyttä autoilijoille, pyöräilijöille ja muille jalankulkijoille. Kirkkaammat mallit ovat erityisen suosittuja hämärässä kävelevien käyttäjien keskuudessa.

(Video) Älä näpistä!

K. Onko kävelykengissä heijastavia yksityiskohtia?

A.Yhä useammassa kävelykengissä on heijastavia yksityiskohtia, kuten logoja ja kuvioita. Kuitenkin kävelykengät, joissa ei ole heijastavia yksityiskohtia, voidaan edullisesti päivittää heijastavilla kengännauhoilla tai klipsivaloilla.

Videos

1. TARINA KIUSATUSTA
(Venkkuh)
2. 9 asiaa, joita EI TEHDÄ TURKISSA 2022
(Olga Pro. Going places)
3. LAS VEGAS - 60% Chance She's A SEX WORKER (+ MORE TIPS for Newbies)
(Tangerine Travels)
4. Kaupunginvaltuuston kokous 19.6.2023 klo 17.00
(Oulun kaupunki)
5. SouthBrook 4 Evidence Avalanche 12. elokuuta 1977 Elvisin viimeinen elokuva oli täällä
(Spa Guy)
6. ASICS | 'Mind Games – The Experiment' Full Documentary
(ASICS)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated: 24/09/2023

Views: 6263

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.